Musik i Bilen

Musik har alla olika sidor av myntet beroende på humör. Är man på väldigt bra humör finns det fantastisk musik som förstärker de känslorna. Är man ledsen finns det musik som får dig att må bättre och växa dig starkare. Är man på ett litet galet humör och är speedad finns det musik som förstärker dessa känslor. Musiken är fantastisk på att förstå och förstärka och beröra, alla artister på sitt eget sätt.

Något som även är fantastiskt är musik i bilen. Det är på ett något mystiskt sätt musik som passar extra bra i bilen. Samtidigt som det finns musik som passar extra dåligt i bilen.

För att plocka ett axplock av låtar som passar extra bra i bilen så finns vi tex ”Hey Winner” med Lolita Pop. Det finns självklart fler alternativ med tex Almost hear you sigh” The Rolling Stones, King’s call” Phil Lynott, More than a feeling”  Boston. Det finns ett enormt utbud men detta är några låtar som förstärks lite så där extra i bilen som man önskar ibland.

Tex ”Hey Winner” med Lolita Pop är en låt som passar lite bättre när bilen går sönder och man blir stående längs vägen i väntan på bärgaren. När man står och spottar och svär över sin kära bil gör denna låt livet lite enklare. Man vänder det negativa till det positiva. När man bli avsläppt hos verkstaden och får en felsökning på bilen som visar att det kommer kosta många tusenlappar. Då passar ”Hey Winner” bra samtidigt som man åker hem och beställer bildelar på nätet istället.