Välkommen

Alla är välkomna till princehat.se efter öppningen. Många timmar lagts ner på att försöka hitta en stilren design och menyer som har anpassats. Vi har säkert glömt flera bra menyer att lägga in och vi välkomnar självklart förbättringar på detta.

Princehat.se kommer handla om i första  hand musik och alla dessa stora stjärnor vars låtskattar aldrig kommer glömmas. Många är de som lämnat oss med deras musik gör att de lever vidare. Det finns självklart stora musiker och personer som berört oss på flera sätt som är i livet. Dessa kommer vi naturligtvis också att skriva om. Målsättningen är att samla våra egna artister som vi lärt uppskattat genom åren, självklart räknar vi inte med att alla tycker lika inom detta prekära område.

Förhoppningen är ändå att kunna bygga en relativt snygg sida som kan bidra med lite ny information med större inslag om artister och deras låtar. Kanske får vi även luska fram lite sköna historier om alla dessa personer.

 

Som ni ser har vi en egen kategori för att ladda upp och länka sköna musikvideos till youtube. Detta kommer vi självklart också att göra men målsättningen här om med allt annat på denna sida är att det är ur vår egen synvinkel. Alla kommer garanterat inte att uppleva samma lycka över alla musikvideos som vi gör.

 

Nu hoppas vi att ni kommer följa oss och våra inslag.